Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, neem dan contact met ons op. Bij dumiko streven we ernaar dat onze klanten 100% tevreden zijn met het product dat ze bij ons gekocht hebben. Als je problemen hebt met de verzending of met het product en je voelt je gefrustreerd, neem dan contact met ons op via de contactgegevens hieronder of via onze contact pagina en ons team zal je onmiddellijk helpen.

Hier vind je enkele FAQ's over ons ruil- en retourbeleid:

1. HOE LANG IS DE ANNULERINGSTERMIJN VOOR MIJN BESTELLING?
Bestellingen kunnen geannuleerd worden tijdens onze verwerkingstijd, die 48-72 uur bedraagt. Na deze verwerkingstijd is het product verzonden en kunnen we de verzending niet meer terugdraaien. Als je een bestelling na ontvangst nog steeds niet wilt hebben, moet het teruggestuurd worden volgens ons retourbeleid.

2. HOE LANG HEB IK OM MIJN BESTELLING TE RETOURNEREN?
Je hebt na ontvangst van de bestelling 14 dagen om de ontvangen producten terug te sturen.

3. WAAROM ZIJN SOMMIGE VAN JULLIE SCHOONHEIDS- EN GEZONDHEIDSPRODUCTEN NA OPENING NIET RETOURNEERBAAR?
Sommige van onze schoonheids- en gezondheidsproducten worden beschouwd als hygiëneproducten. We nemen hygiëne en openbare veiligheid serieus en staan, voor de veiligheid van alle klanten, geen terugzending van geopende artikelen toe. We staan niet alleen in deze beslissing - andere leveranciers van schoonheids- en gezondheidsproducten staan om dezelfde redenen ook geen terugzending van geopende artikelen toe.

4. WAAROM ZIJN GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN UITGESLOTEN VAN TERUGZENDING?

Sommige van onze producten zijn op maat gemaakt/gepersonaliseerd, wat betekent dat er voor iedereen een uniek product. Vanwege die uniciteit kunnen deze producten niet teruggestuurd worden, omdat ze onbruikbaar zijn en weggegooid worden.

5. MOET IK DE KOSTEN VOOR HET VERZENDEN VAN MIJN RETOUR BETALEN?
Ja, alle klanten zijn verantwoordelijk voor hun eigen retourverzendkosten, deze kosten tussen de 18 en 25 euro omdat de pakketjes teruggestuurd moeten worden naar onze leverancier in China. We raden je aan je retourzending met een tracking optie te verzenden, want we kunnen als partij niet verantwoordelijk gehouden worden voor zoekgeraakte retourzendingen.

6. KAN IK MIJN PRODUCT TERUGSTUREN ZONDER CONTACT MET JULLIE OP TE NEMEN?
Je moet contact met ons opnemen voor je je retourzending verstuurt, want het retouradres kan verschillen van het adres waar je bestelling oorspronkelijk vandaan kwam.

7. HOE KAN IK CONTACT MET JULLIE OPNEMEN?
Je kunt contact met ons opnemen via e-mail op info@dumiko.nl of via het contactformulier op onze contactpagina. Het Dumiko team werkt zeven dagen per week, 24 uur per dag. We garanderen je altijd een antwoord binnen 24 uur en we helpen je graag!

8. MIJN BESTELLING IS BESCHADIGD, WAT MOET IK DOEN?
Voor de snelste oplossing voeg je een foto bij waarop de slechte kwaliteit of het beschadigde deel van het artikel te zien is. De beste foto's zijn op een plat oppervlak waarop het label en het defect duidelijk te zien zijn. We gebruiken deze informatie om je te helpen met je bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen. Indien de bestelling daadwerkelijk beschadigd/kapot is krijg je een nieuwe toegezonden of een vergoeding voor de schade.

9. IK HEB HET VERKEERDE PRODUCT ONTVANGEN, WAT MOET IK DOEN?
De snelste oplossing is om een foto van de goederen bij een e-mail aan onze klantendienst te voegen. Foto's kun je het beste nemen op een plat oppervlak waar het etiket en het defect duidelijk zichtbaar zijn. Ons team zal je zo snel mogelijk helpen het probleem op te lossen. Je zou binnen 24 uur een antwoord moeten krijgen. We gebruiken deze informatie om je te helpen met je bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen. Indien de bestelling daadwerkelijk verkeerd is krijg je een nieuwe toegezonden of de aankoopwaarde minus de verzendkosten terug.

10. WAT IS HET RETOURADRES?
F, Kang Zhong Building, No.2 Commercial Second Street, Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng Street, Dongguan city, Guangdong Province
company: Yunling Warehouse

Download het retourformulier hier