Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, neem dan contact met ons op. Bij dumiko streven we ernaar dat onze klanten 100% tevreden zijn met het product dat ze bij ons gekocht hebben. Als je problemen hebt met de verzending of met het product en je voelt je gefrustreerd, neem dan contact met ons op via de contactgegevens hieronder of via onze contact pagina en ons team zal je onmiddellijk helpen.

Hier zijn enkele FAQ's over ons terugbetalingsbeleid:


1. WAT IS DE TERUGGAAFPERIODE?
We hebben een garantie van 14 dagen, wat betekent dat je een product binnen 14 dagen na ontvangst kunt terugsturen.

2. HOE LANG DUURT HET VOOR IK MIJN GELD TERUG HEB?
Terugbetaling (minus verzendkosten) gebeurt op de oorspronkelijke betaalwijze nadat we de producten ontvangen hebben, ze geïnspecteerd hebben en gecontroleerd hebben of ze niet geopend/gebruikt zijn. Alle klanten moeten na het terugzenden van het pakket contact met ons opnemen en ons de tracking informatie bezorgen, zodat we de terugbetaling kunnen verwerken.
Let op : De meeste financiële instellingen hebben gemiddeld 3-5 werkdagen nodig om de terugbetaling te verwerken nadat we die hebben toegekend.

3. HOE LANG IS DE ANNULERINGSTERMIJN VOOR MIJN BESTELLING?
Bestellingen kunnen geannuleerd worden tijdens onze verwerkingstijd, die 48-72 uur bedraagt. Na deze verwerkingstijd is het product verzonden en kunnen we de verzending niet meer terugdraaien. Als je een bestelling na ontvangst nog steeds niet wilt hebben, moet het teruggestuurd worden volgens ons retourbeleid.