De gemiddelde verwerkingstijd van een bestelling is 2-3 dagen met een levertijd van 8-12 kalenderdagen.

Bestellingen worden verwerkt tussen maandag en zaterdag. Bestellingen worden doorgaands binnen 2-3 werkdagen verwerkt en de volgende dag vanuit het magazijn verzonden. Er zijn geen verzendingen in het weekend. Bij grote vraag naar de producten kan de verwerkingstijd langer dan 2-3 dagen duren.

Controleer of alle verzendgegevens juist zijn. Bij onjuiste of ontbrekende informatie moeten we de verwerking stoppen en contact met je opnemen tot alle informatie volledig is. Hierdoor kan je bestelling vertraging oplopen. De vertraging kan ook veroorzaakt worden door de douane.

De koper is bij aankoop verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens. Wanneer de verzending verkeerd gaat, als gevolg van een door de koper gemaakte fout, zijn wij niet verantwoordelijk voor (gedeeltelijk) verlies van de bestelling. Als we aanvullende gegevens nodig hebben om de verzending te versturen, zullen we de koper hiervoor benaderen. Dit kan leiden tot een vertraging van de verzending.

Wij bieden momenteel gratis verzending voor klanten in Nederland en Belgie.

We doen er alles aan doen om de bestelling binnen de verwachte levertermijn af te leveren op het afleveradres. Als er toch vertraging optreedt bij de verzending, wordt de koper hiervan zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht na het plaatsen van de bestelling. 

Indien de bestelling tijdens het vervoer is kwijtgeraakt of als de koper beweert de bestelling niet te hebben ontvangen (ook al blijkt dit uit de tracking informatie), zal er een onderzoeksprocedure van start gaan bij de vervoerder. Om de klanttevredenheid hoog te houden, zullen wij zo snel mogelijk een passende oplossing verzorgen voor de klant. Meestal wachten we eerst deze onderzoeksprocedure af en zal er dan een nieuw product opgestuurd worden of wordt het aankoopbedrag teruggestort. Zowel wij als de klant dient zijn volledige medewerking aan de vervoerder te verlenen.