Meer keuzes voor een beter leven

dumiko is de online verkoper van betaalbare items voor elke hobby en levensstijl. Denk maar aan de verbetering van je huis, elektronica, mode- en beautybenodigdheden en nog veel meer - en dat verkrijgbaar tegen onklopbare prijzen. Voor handig winkelen en dagelijks sparen, maak Dealsoprecht vandaag nog deel uit van jouw leven!

Hoge kwaliteit met wereldwijde normen

Elk product van dumiko ondergaat een uitgebreide test- en kwaliteitscontroleprocedure, die ervoor zorgt dat elk gekocht product voldoet aan de wereldwijde kwaliteitsnormen. Wij bieden alleen producten van de hoogste kwaliteit aan en helpt klanten om met vertrouwen te winkelen.

Lage prijzen rechtstreeks van fabrieksleveranciers

Als online verkoper heeft dumiko langdurige relaties ontwikkeld met fabrieken, distributeurs en magazijnen in de hele groothandelsgemeenschap door onnodige kosten te elimineren en de laagst mogelijke prijzen te leveren aan de wereldwijde klanten, we zetten ons in voor het leveren van hoge kwaliteitsproducten voor minder.

Gemakkelijk en veilig online winkelen

Met een breed scala aan betalingsmogelijkheden biedt dumiko de klanten wereldwijd gemak. Tot de aankoop opties behoren Ideal, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en PayPal. We maken gebruik van toonaangevende technologie (zoals SSL) om jouw informatie veilig te bewaren.

Handige en vriendelijke klantenservice

dumikobiedt een uitstekende, uitgebreide klantenservice bij elke stap. Als je eenmaal een aankoop hebt gedaan, staan onze medewerkers van de klantenservice altijd klaar om vragen te beantwoorden via ons bemiddelingsplatform. Winkel met vertrouwen en bespaar meer met dumiko!

Snelle levering

In samenwerking met internationaal vertrouwde logistieke dienstverleners is dumiko in staat om de producten direct te verzenden op de snelst mogelijke manier.